Leverantörer

Våra leverantörer finns i hela världen

A-D   E-H   I-L   M-P   Q-T   U-X   Y-Ö

Österrike

Aichelin är en av de ledande leverantörerna av atmosfärsugnar i Europa. De har mångårig erfarenhet av ett brett spektra av ugnslösningar, både fristående enheter och i samarbete med automationsleverantörer. Uppgraderingar och ombyggnationer av gamla ugnar med ett nytt styrsystem etc är också ett viktigt område.

Italien

Tillverkning av drivlinor, axlar, kopplingar, växellådor med mera för valsverk samt hasplar och annat för stålverk och annan tung industri.

USA

IPS Materials marknadsför och installerar Emisshield Emissivitets coatings i Europa. Emisshields coatings förbättrar effektiviteten i olika förbränningsanläggningar genom att optimera värmeöverföringen. Emisshield kan appliceras på eldfast tegel, eldfasta gjutmassor, keramisk fiber och metall. Livslängden på behandlade ytor fördubblas efter behandling.

England

FCS är ett komplett installations och service företag som kan tillhandahålla material och installation för kompletta ugnslösningar, med fokus på högeffektiva och energisparande objekt.

Tyskland

Tillverkare av tekniska vävar, packningsmaterial och glasmattor. Finns även med med olika typer av beläggningar, t.ex. alufolie, polyuretan och grafit.

Tyskland

Gjutna arbets- och stödvalsar.

Tyskland

Behandlingslansar

USA

Eldfast tegel för ugnar och skänkar i metallurgisk industri.

ICS

Tyskland

Vi kan erbjuda en mängd olika fiberbaserade coatings och andra typer av skyddscoating. Vidare har vi fiber baserade mastic, som används vid tätning och drevning av krympsprickor.

Tyskland

Metallurgiskt kol, antracit och koks.

Belgien

Högtemperaturvävar, packningar, rep, m.m.

Tyskland

Skivtärningsutrustning, komplett med eldfast till skivtärningspaketen.

Tyskland

Torknings- och förvärmningsanläggningar för skänkar, gjutlådor och konvertrar. Anläggningar för torkning av skrot.

Tyskland

Sublanssonder, provtagare och temperatursonder med tillhörande utrustning.

England och Frankrike

- Cerablanket®-, Cerafelt®- och Kaowool® keramisk fiber
- Superwool® amorf fiber
- Firemaster® brandskydd, Pyro-Bloc® infodringsmaterial
- Gjut-, Stamp-, och Sprutmassor (Morgan)
- Isolertegel, formade eldfasta detaljer -Mikroporös Isolering, WDS

Tyskland

Tyskland

Nippon Cornmeyer Carbon Group har en bred produktportfölj med t.ex. isostatisk pressade detaljer, hård filt, CFC och Carbon/kompositmaterial. Allt sker i deras egna toppmoderna maskinpark inkl. rening och beläggning (CVD / CVI i SiC, PYC) De har även en konstruktionsteknisk avdelning.

Tyskland

Kalciumsilikatisolering.

Tyskland

Smidda arbets- och stödvalsar.

Italien

Vakuumugnar för härdning, lödning och sintring.

Italien

På vårt program erbjuder vi ett brett program av rep, packningar, vävda band och textilier. Kvaliteter Glasfibervarianter från 500°C Kroppslösliga varianter upp till 1100°C. Keramiska varianter upp till 1260°C Rep och packningar i mått, diam. eller fyrkant, från 5 mm upp till 100 mm Vävda band med tjocklekar från 2 mm upp till 20 mm, i bredder från 25 mm upp till 1000 mm Även special sydda komponenter kan erhålla efter ritning.

Holland

- TEMTEX Glasfiber-och Silika vävar, obelagda eller belagda med exempelvis silikon eller aluminium folie. För temperaturer upp till 1100 grader C.
- Froth-PakTM 2-komponents polyuretanskum system
- VIPTM inspektionspluggar
- Foster®Mastic skyddsbeläggning
- Tätning
- Lim

England

Isolerprodukter.

Italien

Legerat värmebeständigt gjutgods.

Tyskland

Gjutna valsar < 10 ton.

England

Wellman Furnaces ingår i Almor Group och har mångårig erfarenhet och kunskap om rullhärdugnar och övriga valsverksugnar. Man kan erbjuda service, uppgradering och leverans av reservdelar.

Tyskland

Värmeväxlare och rekuperatorer.